Go back

Fleet Coordinator til CPH

Nordics > Denmark

Fleet Coordinator til moderne værksted  i Københavns Lufthavn

DU FÅR EN CENTRAL OG UDFORDRENDE ROLLE:

Du bliver ansvarlig for den daglige kvalitetssikring af TCR-ejede del af vores flåde af aktiver.  Du vil med direkte reference til vores Country Manager have fleet management som dit hovedfokus, men du varetager også rollerne som stedfortræder for den sikkerhedsansvarlige under NASP, for arbejdsmiljø-koordinatoren og for den bygningsansvarlige.

DINE ANSVARSOMRÅDER HOS OS:

Et udpluk af dine kommende ansvarsområder er at

  • være ansvarlig for at overvåge tilstanden på TCRs flåde af køretøjer, inklusive at sikre dig at flåden er opdateret med rette specifikationer, og er serviceret jævnfør både interne retningslinjer såvel som aftaler med vores kunder.
  • sikre dig, at alle aktiver i TCR DK har en serviceplan, og du vil derfor løbende skulle sikre og monitorere at disse serviceres korrekt overfor værkstedet.
  • være ansvarlig for at der løbende bliver foretaget optælling og tilstandskontrol af aktiverne, både når de er på værkstedet og ved opfølgende audits.
  • være ansvarlig for at sikre at aktiver tages ind og ud af leje i henhold til aftalte retningslinjer, og det vil også være dit ansvar at sørger for at korrekt dokumentation er til stede.
  • assistere med specifikationer af nyt eller brugt udstyr som kunder skal bruge, og foretage kommunikationen med TCR og eventuelle leverandører. Du vil således have en naturlig dialog med kunder og TCR Fleet/logistik-ansvarlige.
  • koordinere alle flåde-bevægelser internt såvel som eksternt, samtidig med at du sikrer dig at der er varslet rettidigt til værksted og andre aktører om bevægelser.

DIN BAGGRUND, ERFARING OG KOMPETENCER:

Måske har du erfaring med fleet management, og du har helt sikkert en teknisk baggrund, formentlig fra teknisk koordinerende roller. Du ved per erfaring hvad det vil sige at arbejde i en timelønsstruktur, og trækker på både dine viden såvel som din erfaring med udlejning af aktiver. Vi tænker at du nok også tidligere har arbejdet som arbejdsmiljø-repræsentant.

Du har gode IT-kundskaber, erfaring med ERP-systemer, meget gerne SAP. Du strukturerer dit arbejde, og du kan inspirere andre til at strukturere deres arbejde. Derfor er du proaktiv, planlæggende og opfølgende i din tilgang til prioriteter og arbejdsopgaver.

Fordi dine samarbejdsevner og erfaring med teamsamarbejde er gode, er du resultatbevidst og miljøskabende, har stærke kommunikative evner – også over for kunder - og du er god til at arbejde individuelt og i et team, samtidig med at du til enhver tid sikrer at en sikker arbejdskultur er i fokus og fremdrift.

Du er god, udfordrende og engagerende at tale med, og har et naturligt drive, med passion for, hvad du gør. Du er skarp på at håndtere relationer, og derfor er det naturligt for dig løbende at pleje dit netværk, internt såvel som eksternt.

Du har styr på detaljer og fakta, er grundig i din tilgang til opgaver, og du er excellent i rollen som koordinator, hvor  der skal faciliteres og følges op, men ofte have andre til at tage beslutning eller handling

Du taler og skriver dansk, og du er i stand til begå dig på engelsk, inkl. at forstå tekniske manualer på engelsk.

HVAD DU KAN FORVENTE AF OS:

Vi lover dig en spændende og foranderlig hverdag, hvor to arbejdsdage sjældent er ens. Vi er en arbejdsplads, der lægger stor vægt på god, nær og motiverende ledelse, der giver plads til alle, til selvstændighed og til forskelligheder. Du vil som Fleet Coordinator få et stort ansvar, også for planlægning og udførelse af din rolle – samtidig med at vi sikrer dig god løbende sparring og udvikling. Dine kolleger er erfarne, engagerede og kompetent og fokuserede på at levere gode resultater.

Du får en god lønpakke, der vil modsvare din erfaring og dine kvalifikationer, og vi har dertil en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller om arbejdspladsen, så kontakt Country Manager Robert Vestergaard, mob. 5077 6801.

Send din ansøgning til os snarest muligt. Vi vil interviewe kandidater løbende, og fjerner annoncen når rette ansøger har matchet os.

Du skal kunne opnå politigodkendelse til lufthavnen (ren straffeattest), og ansættelse er betinget af at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til lufthavnen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 
Contact Person: Robert Vestergaard

Deadline date for application: 09/10/2022

Apply for this job


Share this on:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin