Go back

Supervisor til aften- og weekendhold i Københavns Lufthavn

Nordics > Denmark

Team-orienteret supervisor til aften og weekend-hold i moderne værksted  i Københavns Lufthavn

 

DU FÅR EN CENTRAL OG UDVIKLENDE ROLLE HOS OS:

Du bliver ansvarlig for kvalitetssikringen af TCRs drift - som fungerende bindeled mellem værkstedsledelsen, kunderne og timelønnede. Med udgangspunkt i det planlagte arbejde vil du foretage sparring, prioritering og hjælpe medarbejdere med udførelsen af værkstedets drift.

Som Supervisor er det din opgave at sikre og kontrollere at arbejdet udføres i overensstemmelse med TCRs retningslinjer, i rette kvalitet og tid. Du sørger samtidig for at vores aften- og weekendmedarbejdere får den nødvendige sparring og udvikling i det daglige arbejde, så de er understøttede i deres individuelle effektivitet, faglighed og medansvar i arbejdet.

Du bliver bindeleddet mellem den daglige værkstedsledelse og de medarbejdere, der arbejder på aften-og weekendhold, og derfor er det en af dine opgaver at holde dig orienteret om de aktiviteter og prioriteringer, der er i virksomheden, så du kan viderebringe disse i samme ånd til aften- og weekendhold.

Du vil fungere som TCRs ansigt udadtil i driften på aften- og weekendholdet, og vil hjælpe med at sikre kundernes drift ved at foretage de nødvendige prioriteringer i værkstedets drift.

Du sørger for at foretage kvalitetssikring af det udførte arbejde, og du godkender både det fysiske arbejde og foretager godkendelse og proceskontrol af arbejdskort, forbrugte timer og reservedele.

Positionen kræver at du er en  synlig leder med en transparent og klar kommunikation, der som tager afsæt i høj teknisk faglighed og med en indstilling om ”safety first”.

Som Supervisor for aften- og weekendholdet får du lige dele selvstændighed og ansvar for at sikre, at TCRs værdier skinner igennem på alle tider af arbejdets udførelse.

DINE ANSVARSOMRÅDER HOS OS:

Et udpluk af dine kommende ansvarsområder er

  • Sikkerhedsleder i det daglige arbejde
  • Daglig drift af aften- og weekendholdet
  • Sikre korrekt udførelse af arbejde på TCR og kunders materiel
  • Foretage planlægning og prioritering af aften/weekendopgaver i samarbejde med vores planner-funktion.
  • Kommunikation med vores kunder om deres enheder og tilgængeligheden af disse.
  • Sikre at TCR udkaldsservice prioriteres i henhold til retningslinjer og indgåede aftaler med kunder.

DIN BAGGRUND, ERFARING OG KOMPETENCER:

Du har en teknisk baggrund, er sikkert uddannet lastvogns-, entrepenør eller landbrugsmekaniker, og vi ser gerne at du er certificeret servicerådgiver. Vi forestiller os desuden at du har tilegnet dig enten uddannelse eller konkret, praktisk erfaring indenfor ledelse/team-ledelse i praksis, inkl. forståelse for værdibaseret ledelse og supervision.

Via din erfaring og dine uddannelser har du en god forståelse for produktion og værkstedsdrift i udlejningsbranchen, og du er stærk i teknisk og menneskelig ledelse på praktisk niveau. Du har gode IT-kundskaber, erfaring med ERP-systemer og meget gerne også SAP.

Du strukturerer dit arbejde, og du kan inspirere andre til at strukturere deres arbejde. Derfor er du proaktiv, planlæggende og opfølgende i din tilgang til prioriteter og arbejdsopgaver.

Fordi dine samarbejdsevner og erfaring med teamsamarbejde er særdeles gode, er du resultatbevidst og miljøskabende, har stærke kommunikative evner, og du forstår at balancere coachende og konsekvent ledelse og supervision.

Derudover er du god til at arbejde i et team, og til at fremme teamets leverancer, samtidig med at du til enhver tid sikrer at en sikker arbejdskultur er i fokus og fremdrift.

Du er god, udfordrende og engagerende at tale med, og har et naturligt drive, med passion for, hvad du gør.

Du taler og skriver dansk, og du er i stand til begå dig på engelsk, inkl. at forstå tekniske manualer på engelsk.

HVAD DU KAN FORVENTE AF OS:

Vi lover dig en spændende og foranderlig hverdag, hvor to arbejdsdage sjældent er ens. Vi er en arbejdsplads, der lægger stor vægt på god, nær og motiverende ledelse, der giver plads til alle, til selvstændighed og til forskelligheder. Du vil som supervisor hos os som nævnt få et stort ansvar, også for planlægning og udførelse af din rolle – samtidig med at vi sikrer dig god løbende sparring og udvikling. Dine kolleger er erfarne, engagerede og kompetent og fokuserede på at levere gode resultater.

Du får en god lønpakke, der vil modsvare din erfaring og dine kvalifikationer, og vi har dertil en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller om arbejdspladsen, så kontakt Allan Sandborg, Workshop Manager, mob. 5077 6811.

Send din ansøgning til os snarest muligt. Vi vil interviewe kandidater løbende, og fjerner annoncen når rette ansøger har matchet os.

Du skal kunne opnå politigodkendelse til lufthavnen (ren straffeattest), og ansættelse er betinget af at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til lufthavnen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
Contact Person: Allan Sandborg

Deadline date for application: 09/10/2022

Apply for this job


Share this on:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin