Go back

TCR Sweden AB söker mekaniker till Arlanda flygplats

Nordics > Sweden

TCR Sweden AB söker mekaniker till Arlanda flygplats                           

TCR Sweden AB är en del av TCR Group som leasar ut, servar och utför underhåll på GSE (Ground support Equipment) inom civil luftfart. Exempel på GSE är push-back truckar, deiceingfordon, eldrivna fordon och bagagehanteringsutrustning. TCR är ett expansivt och snabbt växande företag som har ett 60-tal verkstäder och finns representerade på över 100 flygplatser runt om i världen.

I Sverige finns TCR representerade på två flygplatser och vi står inför många spännande utmaningar. På Arlanda finns vi i fräscha lokaler och har påbörjat en spännande resa där vi utvecklar vårt verkstadskoncept. Vi söker nu en driven mekaniker och erbjuder rätt person ett varierande jobb i ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Felsökning och diagnostisering av stora och små fordon (personbil, lastbil och specialfordon).
  • Utföra service, reparationer och underhåll på de fordon som verkstaden hanterar.
  • Problemlösning och felsökning tillsammans med både svenska och utländska leverantörer.

Den rätta kandidaten har fordonsteknisk utbildning. Du har erfarenhet av service- och underhåll av fordon samt goda kunskaper i fordonsel, fordonshydraulik och modern verkstadsdiagnostik. Du är också van att arbeta med datorer.

Som person är du initiativrik, självgående och noggrann. Du arbetar strukturerat och målinriktat, och fäster stor vikt vid att skapa gemensamma resultat genom att vara lösnings- och förbättringsorienterad. Goda kommunikationsegenskaper skriftligt och muntligt i svenska är ett krav. Du måste också ha B-körkort. Truckkort och C-kort är ett plus om du har.

Vi erbjuder en spännande och varierande position inom ett växande företag i Skandinavien och Sverige. Du kommer rapportera direkt till workshop manager.

Eventuella frågor besvaras av Workshop Manager Emil Johansson-Lundkvist på telefon +46 73 267 91 21.

 

 

 

 

 
Contact Person: Emil Johansson-Lundkvist

Deadline date for application: 16/10/2022

Apply for this job


Share this on:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin